Korralicious
Welkom op Korralicious! Stap in de wonderbaarlijke wereld van de natuur en beheers de elementen alsof je nooit wat anders gedaan hebt. Maak nieuwe vrienden en beleef spannende avonturen, of neem deel aan een van onze vele rollenspellen. Voor ieder wat wils, en slechts een paar klikken van je verwijderd
 
IndexIndex  KalenderKalender  GalerijGalerij  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Ravaa's Regels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Testmember

avatar

Water

Aantal berichten : 1

BerichtOnderwerp: Ravaa's Regels   vr 10 jul 2015, 13:57


Houdt ten alle tijden voor ogen dat deze regels enkel globale richtlijnen zijn voor je gedrag, en dat er steeds deftig en beschaafd gedrag van je verwacht wordt. De staffleden kunnen ook straffen geven voor het breken van de regels der fatsoen, zelfs als deze niet zijn opgenomen in de Algemene Regels.


Accounts
Het is toegestaan om evenveel accounts te hebben als personages. Per account heeft u slechts één personage. Op het aantal personages staat geen beperking, en bijgevolg staat er ook geen beperking op het aantal accounts. Het is niet toegestaan om méér dan 2 canon personages te bezitten, en dit alleen met toestemming van de forumbeheerder (a.k.a Avatar) Je accountnaam is ten alle tijde gelijk aan die van je personage. Je bent verplicht om met je canon personage minimaal één maal per week in te loggen. Indien dit nagelaten wordt, kan de persoon zijn of haar canon personage verliezen. Het is niet toegestaan dat er met canon personages dingen worden gedaan die ingaan tegen het verhaal. Bij 'gewone' personages gelden deze beperkingen (zowel tijd als volgen) niet.

Leden die langer dan 2 maanden inactief zijn, zullen worden verwijdert.

Het gebruik van Avatars en onderschriften
Je Avatar is een afbeelding van je personage. Je Avatar is best 150x150 px groot, en heeft een toegelaten maximum van 150x200 px!
Een onderschrift is toegestaan, maar mag max. 150px500 zijn. Alle Avatars die niet het personage afbeelden, of die niet aan de dimensies voldoen, zullen worden verwijdert zonder voorafgaande waarschuwing(en).

Rollenspellen
Canon personages worden enkel door de crew toegestaan. Leden mogen geen canons uit eigen beweging maken.  Canons die te lang afwezig zijn worden teruggenomen. Tijdens de RPG mag gebruik gemaakt worden van geweld en seksuele handelingen. Ratio: 1-2 werd hiervoor geactiveerd. Indien het te vergaand blijkt, behoudt de crew zich het recht om deze berichten te schrappen, en tevens is de voorafgaande toestemming van beide betrokkenen altijd vereist. Je personage beheerst maar één element, en leeft in de tijd van Avatar Aang of van Avatar Korra. Kinderen van canons zijn alleen toegelaten met toestemming.Overige regels
Voor het verdere beheer behouden we de regels van goed fatsoen. Er wordt niet aan godmodden gedaan, en tevens wordt spammen gemeden. We zijn vriendelijk en beleefd tegen al onze medeleden.

Sancties
Het overtreden van één der deze regels heeft gebroken krijgt door de crew nader te bepalen sancties opgelegd.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ravaa's Regels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Korralicious :: Pai Sho is more than just a game :: Bulletin Board :: Ravaa's Regels-
Ga naar: